Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Lunino maščevanje

Luna's Revenge

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax 2
Nedelja, 16. 2. 2020
01:40 - 03:15
 
Film • Triler
95 min
Nemčija, 2017
6 /10
Brez ocene
Režija: Khaled Kaissar
Igrajo
Lisa Vicari
Carlo Ljubek
Branko Tomovic
Benjamin Sadler
Rainer Bock
In še: Genija Rykova, Bibiana Beglau, Laura Graser, Tamara Graser, Johannes Meier
Prikaži več
Ko njeno družino hladnokrvno umorijo, najstnica Luna odkrije, da je bil njen oče tajni ruski agent. Odloči se, da bo maščevala svojo družino.

Luna je brihtna, samozavestna in brezskrbna 17-letnica. Poletje preživlja v idilični gorski koči s svojo družino, ko se njihova počitniška zabava nenadoma sprevrže v nočno moro. Tuj jezik govoreči neznanci ugrabijo njeno družino ter ubijejo starše in mlajšo sestro. Luni komaj uspe pobegniti in morilci so ji za petami.

Dekle kmalu ugotovi, da je ves čas živela v laži: njen oče je bil tajni ruski agent, vsi drugi člani pa samo njegova krinka za vohunske zadeve. V Nemčiji je tako živel celih dvajset let. Ko so ga razkrinkali agentje obveščevalne službe Zvezne republike Nemčije in je moral izdati svoje tovariše, je to pomenilo smrtno obsodbo za Lunino družino.

Luna najde zatočišče pri osamljenem in molčečem Hamidu, Afganistancu, ki je bil prav tako ruski agent in očetov najboljši prijatelj. Hamid bi rad dekle pretihotapil iz države, vendar je Luna odločena, da bo še prej maščevala smrt svoje družine – našla bo morilce in poskrbela, da bodo plačali za svoj zločin.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019. Vse pravice pridržane