Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Lahko se zgodi tudi vam

It Could Happen To You

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax 2
Petek, 8. 11. 2019
06:00 - 07:40
 
Film • Komedija
100 min
Združene države Amerike, 1994
6 /10
54%
Režija: Andrew Bergman
Igrajo
Nicolas Cage
Bridget Fonda
Rosie Perez
Wendell Pierce
Isaac Hayes
In še: Víctor Rojas, Seymour Cassel, Stanley Tucci, J.E. Freeman, Red Buttons
Prikaži več
Policist iz New Yorka v šali obljubi natakarici polovico morebitnega loterijskega dobitka. Nato pa se izkaže, da je njegova številka zmagovalna.

Charlie Lang (Nicolas Cage) si v življenju želi le to, da bi bil dober policist, da bi ljubil svojo ženo in imel družino. Vendar ima njegova razvajena žena Muriel (Rosie Perez), puhla in svojeglava frizerka, precej višje cilje, v glavnem povezane z denarjem in bogastvom.

Charlie se večkrat ustavi v priljubljeni kavarni, kjer dela dobrosrčna natakarica Yvonne (Bridget Fonda). Ta se znajde v hudi zagati, saj jo je nekdanji mož prignal do bankrota. Preden se odpravi v službo, Charlie pomaha z loterijskim listkom, ki ga je pravkar kupil za svojo ženo, in šaljivo obljubi Yvonne, da bo z njo delil dobitek, če bo kaj zadel.

Na njegovo nepopisno začudenje se to tudi zares zgodi in Charlie je mož beseda, zato namerava držati svojo obljubo Yvonne. Njegova žena je besna, novinarji v New Yorku pa veseli nad senzacionalno novico – vendar bodo Charlie, Yvonne in Muriel ugotovili, da sta bogastvo in slava spremenila njihovo življenje precej drugače, kot so to pričakovali.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane