Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax 2
Ponedeljek, 27. 1. 2020
23:15 - 00:55
 
Film • Akcija
100 min
Združene države Amerike, 2018
7 /10
Brez ocene
Režija: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein
Igrajo
Jason Bateman
Rachel McAdams
Kyle Chandler
Sharon Horgan
Billy Magnussen
In še: Lamorne Morris, Kylie Bunbury, Jesse Plemons, Michael C. Hall, Danny Huston
Prikaži več
Ko se družabna igra sprevrže v resnično ugrabitev, morata tekmovalna zakonca Max in Annie s prijatelji rešiti karizmatičnega Brooksa.

Jason Bateman in Rachel McAdams igrata Maxa in Annie, ki za svoje poparčkane prijatelje vsak teden priredita večer z igranjem družabnih igric. Ko organizacijo enega od teh večerov v svoje roke prevzame Maxov karizmatični brat Brooks (Kyle Chandler), vse postane precej bolj napeto, pestro in nepredvidljivo. Gre namreč za igrico z iskanjem morilca v skrivnostnem namišljenem primeru, v katerem mrgoli lažnih nasilnežev in zveznih agentov.

Najprej Brooksa nekdo ugrabi. No, saj je tudi to del igre.. ali pa tudi ne. A ko se šest nadvse tekmovalnih igralcev zagrize v reševanje uganke, vsak par odločen, da zmaga, počasi spoznavajo, da niti ta "igra" niti Brooks nista to, kar se zdita. Skozi skrajno kaotično noč se prijatelji vse globlje pogrezajo v godljo, iz katere ne vidijo izhoda, saj jih ob vsakem zapletu pričaka še bolj nepričakovan preobrat. Nobenih pravil ni, nobenih namigov; in nihče ne ve, kdo in kaj vse je v igri. To pomeni, da bo to morda najbolj zabaven večer, kar so jih doživeli – ali pa konec vsakršne igre.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane