Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Deadwood

Deadwood: Tell Your God To Ready For Blood

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax 2
Ponedeljek, 17. 8. 2020
22:20 - 23:15
 
Nanizanka • Vestern
55 min
Združene države Amerike, 2006, S 3, E 1
9 /10
95%
Režija: Ed Bianchi, Daniel Minahan, Davis Guggenheim, Gregg Fienberg, Mark Tinker, Steve Shill, Alan Taylor, Michael Engler, Walter Hill, Michael Almereyda, Timothy Van Patten, Daniel Attias, Adam Davidson, Tim Hunter
Igrajo
Timothy Olyphant
Ian McShane
Molly Parker
Brad Dourif
W. Earl Brown
In še: John Hawkes, Paula Malcomson, Dayton Callie, Leon Rippy, William Sanderson
Prikaži več
V poznem 19. stoletju se odvija drama, osredotočena na razvoj mesteca Deadwood na Divjem zahodu in surovi boj za oblast med njegovimi prebivalci.

Deadwood čakajo prve prave volitve, na katerih se bo odločilo, kdo bo šerif in kdo župan. Najprej pa bodo kandidati meščanom predstavili svoje programe.

Enega izmed Hearstovih cornwalskih delavcev so ubili pri Gemu, zato je Swearengen začel sumiti, da je nesrečo uprizoril Hearst, da bi pokazal svojo moč.

Ellswortha in Doca Cochrana skrbi Almina nosečnost, ki se je zapletla. Star dobi nov dom, ker je Adams poskrbel za prodajo upnikove nepremičnine. Jane namerava otrokom iz tabora povedati o svojih izkušnjah, ko je še bila izvidnica pri generalu Custerju.

Joanie je presenečena, da se ne more ločiti od Tolliverja, ki so ga zabodli, in se raje odloči za lažji izhod. Hearst pa Bullocku obljubi politično podporo, če mu ta obljubi, da bo v določenih delih tabora uveljavil svoj vpliv.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane