Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax 2
Ponedeljek, 25. 5. 2020
22:25 - 23:25
 
Nanizanka • Vestern
60 min
Združene države Amerike, 2004, S 1, E 1
9 /10
95%
Režija: Ed Bianchi, Daniel Minahan, Davis Guggenheim, Gregg Fienberg, Mark Tinker, Steve Shill, Alan Taylor, Michael Engler, Walter Hill, Michael Almereyda, Timothy Van Patten, Daniel Attias, Adam Davidson, Tim Hunter
Igrajo
Timothy Olyphant
Ian McShane
Molly Parker
Brad Dourif
W. Earl Brown
In še: John Hawkes, Paula Malcomson, Dayton Callie, Leon Rippy, William Sanderson
Prikaži več
V poznem 19. stoletju se odvija drama, osredotočena na razvoj mesteca Deadwood na Divjem zahodu in surovi boj za oblast med njegovimi prebivalci.

V prvem delu sezone šerif iz Montane Seth Bullock izvrši še zadnje dejanje pravice in se preseli v naselbino zlatokopov, znano kot Deadwood. Z družabnikom Solom Starom naj bi tam začela trgovino z železnino. Bullock kmalu prekriža pot še enemu prišleku, legendarnemu revolverašu "Divjemu" Billu Hickocku, in se zaplete v spor z Alom Swearengenom, veličastnim lastnikom točilnice Gem.

Ta mora nekako urediti usodni nesporazum z eno izmed njegovih prostititk in posredovati pri prodaji najdbe zlata premožnemu Bromu Garretu iz New Yorka. Ko pridejo novice o pokolu družine s strani Indijancev, sumničavi Bullock in Hickock odjezdita poiskat preživele. Posledice so slabe za Swearengenove posle.

Na sporedu:
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane