Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax 2
Ponedeljek, 26. 10. 2020
12:25 - 14:15
 
Film • Komedija
110 min
Velika Britanija, 2019
7 /10
Brez ocene
Režija: Josephine Mackerras
Igrajo
Emilie Piponnier
Martin Swabey
Chloé Boreham
Jules Milo Levy Mackerras
Ariana Rodriguez Giraldo
In še: Juliette Tresanini, Christophe Favre, Philippe de Monts, David Coburn, Robert Burns
Prikaži več
Alice odkrije, da je zaradi moževe zasvojenosti s spremljevalkami družina ostala brez denarja. Finančna stiska jo prisili v svet visoke prostitucije.

Alice je popolna žena in mati, ki s soprogom Francoisom in njunim sinom živi s stanovanju v Parizu. Nekega dne ji med nakupovanjem zavrnejo kreditno kartico in Alice tako odkrije, da je Francois ves ta čas živel skrivno življenje.

Vse prihranke je porabil za drage spremljevalke za visoko družbo in družina je ostala brez beliča. Še huje je to, da jih je zapustil, Alice pa mora sama skrbeti zase in za sina.

Kmalu ugotovi, da jim bo zaradi neplačanih obveznosti banka čez nekaj tednov zasegla dom in v obupu se zateče k spremljevalni agenciji, ki jo je redno obiskoval Francois, da bi na kakršenkoli način poskusila hitro zaslužiti dovolj denarja za vračilo dolgov.

Alice tako vstopi v svet visoke prostitucije. Službo spremljevalke sprva opravlja z odporom, vendar s pomočjo sodelavke in prijateljice kmalu pridobi samozavest ter finančno neodvisnost, kakršne ni imela še nikoli dotlej.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane