Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax
Sreda, 3. 6. 2020
15:00 - 16:50
 
Film • Drama
110 min
Belgija, 2017
6 /10
Brez ocene
Režija: Sahim Omar Kalifa
Igrajo
Feyyaz Duman
Maaike Neuville
Aziz Çapkurt
Yusuf Çetin
Halima Ilter
In še: Suat Usta, Leyla Batgi, Brader Musiki, Karl Ferlin, Steve Van Nuffel
Prikaži več
Žena kurdskega pastirja, obtožena neprimernega razmerja, z majhno hčerjo pobegne v Belgijo. Njen mož Zagros verjame, da je nedolžna, in jima sledi.

Zagros je mladi pastir iz kurdske vasi, kjer živi z nosečo ženo in majhno hčerjo. Njegov oče mu nekoč pove, da se o njegovi soprogi Havin med ljudmi širijo govorice: menda naj bi imela neprimerno ljubezensko razmerje z enim od sorodnikov. Zagros zavrača očetove pomisleke in govorice, ženi zaupa in ne verjame obrekljivim rojakom.

Medtem ko v gorah pazi na čredo, prispejo do njega novice o tem, da je njegova družina obtožila Havin prešuštvovanja in jo dala zapreti. Vrne se v vas, a tam odkrije, da sta žena in hči izginili. Havin je z deklico pobegnila v Belgijo. Prepričan o njeni nedolžnosti in o tem, da si lahko življenje zastavita na novo, se tudi Zagros pretihotapi na Zahod in se tam pridruži svoji mladi družini.

A ko za njim pride še njegov oče in se priseli k njim, pri sinu vnovič zaseje seme dvoma o Havini zvestobi. Zagrosa začne zdaj mučiti negotovost.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane