Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Tla pod nogami

The Ground Beneath My Feet

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax
Četrtek, 14. 11. 2019
06:00 - 07:50
 
Film • Drama
110 min
Avstrija, 2019
6 /10
Brez ocene
Režija: Marie Kreutzer
Igrajo
Valerie Pachner
Pia Hierzegger
Mavie Hörbiger
Michelle Barthel
Marc Benjamin
In še: Dominic Marcus Singer, Meo Wulf, Axel Sichrovsky, Bernd Birkhahn, Axel Wandtke
Prikaži več
Lola je v svojem zasebnem življenju enako brezobzirna, kot v poklicnem. A po tragičnem dogodku se začne njen stik z resničnostjo razkrajati.

Lola je poslovna svetovalka, ki je z leti odlično razvila agresivno taktiko za nenehno delovno pripravljenost, ki jo zahteva njena služba. Njen vsakdan je sestavljen iz poznih večernih ur v pisarni, imenitnih obedov s poslovnimi strankami in kratkih noči spanca v sterilnih hotelskih sobah. Lola se bliža 30-im letom, je čedna, redno telovadi in njena kariera je na poti v neslutene višave.

Svoje zasebno življenje nadzoruje z enako brezobzirno učinkovitostjo, kot skrbi za dobiček pri poslu. Razmerje z nadrejenim ostaja prikrito, kot tudi obstoj njene sestre Conny, ki ima že dolgo duševne težave. A ko ji sporočijo, da je Conny poskušala narediti samomor, vse Loline skrivnosti grozijo, da bodo prišle na plano. Medtem ko se trudi po najboljših močeh poskrbeti za sestro, ne da bi pri tem ogrozila vse tisto, za kar je tako dolgo trdo delala, Lola vse bolj ugotavlja, da se je začel njen stik z resničnostjo počasi razkrajati.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane