Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Pogumni New Yersey

Brave New Jersey

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax
Sreda, 13. 11. 2019
04:30 - 06:00
 
Film • Komedija
90 min
Združene države Amerike, 2016
5 /10
36%
Režija: Jody Lambert
Igrajo
Heather Burns
Anna Camp
Tony Hale
Erika Alexander
Evan Jonigkeit
In še: Mel Rodriguez, Raymond J. Barry, Sam Jaeger, Grace Kaufman, Dan Bakkedahl
Prikaži več
Leta 1938 so v majhnem kraju v New Jerseyju ljudje zaradi radijske igre Orsona Wellesa prepričani, da je pred njimi poslednja noč na Zemlji.

Komedija se v majhnem ameriškem kraju v New Jerseyju odvija na dan množične potegavščine leta 1938, ko je Orson Welles z legendarno radijsko igro "Vojna svetov" povzročil paniko med poslušalci, ki so mislili, da so ZDA v resnici napadli vesoljci. Mnogi, ki menijo, da je tista usodna noč njihova zadnja, se predajo poslednjim željam in užitkom.

Zgarani župan Clark (Tony Hale) tako poskuša še zadnjič najti ljubezen, razočarana gospodinja Lorraine (Heather Burns) se bo rešila zoprnega moža (Sam Jaeger), zadržana šolska učiteljica Peg (Anna Camp) se spremeni v bojevnico, zdolgočaseni krajevni duhovnik (Dan Bakkedahl) na novo odkrije vero, prestrašeni in nesamozavestni šerif (Mel Rodriguez) pa odločnost v sebi. Osamljeni vojni veteran (Raymond J. Barry) bo postal junak, ki bo prepričal sokrajane, da se uprejo zavojevalcem iz vesolja. Vsi ti liki bodo združili moči v "poslednji bitki", ki bo vodila do presenetljivega in nepopisno zabavnega konca.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane