Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Monty Python: In zdaj nekaj povsem drugačnega

Monty Python: And Now For Something Completely Different

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax
Ponedeljek, 27. 1. 2020
06:00 - 07:30
 
Film • Komedija
90 min
Velika Britanija, 1971
8 /10
Brez ocene
Režija: Ian MacNaughton, Doris Tromballa, Axel Wagner, Andreas Szelenyi, Florian Guthknecht, Thomas Lindner, Herbert Ostwald, Birgit Quastenberg, Volker Stollorz, Thomas Weidenbach
Igrajo
Graham Chapman
John Cleese
Terry Gilliam
Eric Idle
Terry Jones
In še: Michael Palin, Carol Cleveland, Dennis Wilms, Ursula Heller, Ranga Yogeshwar
Zbirka ponovno posnetih skečev iz prvih dveh serij kultne televizijske oddaje "Leteči cirkus Montyja Pythona".

"In zdaj nekaj povsem drugačnega" je filmska antologija najboljših skečev iz prvih dveh serij televizijske oddaje "Leteči cirkus Montyja Pythona". Režiser Ian MacNaughton pelje Johna Cleesa, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idla, Terryja Jonesa in Terryja Gilliama na zabavno potovanje po znanih pythonskih prizoriščih.

V filmu se znajdejo trgovina za živali, urad zakonskega svetovalca, londonske ulice, bogataške prismode, stare gospe na motorjih, ki se branijo pred mlekarji, bančni roparji, umazane vilice in na smrt smešne šale. Kot v televizijski oddaji so posamezne zgodbe povezane z domiselno animacijo in junaki v uniformah, ki pravijo: "Opozarjam ta film, naj ne postane znova prismuknjen." Najljubše tarče montypythoncev so vojska, policija, britanska vlada, sodišča, Mao, stric Sam in televizijski novinarji.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019. Vse pravice pridržane