Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Zakon in red: Zločinski naklep

Law & Order: Criminal Intent: Ill-Bred

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Brio
Ponedeljek, 19. 10. 2020
21:55 - 22:50
 
Nanizanka • Kriminalka
55 min
Združene države Amerike, 2003, S 3, E 18
7 /10
Brez ocene
Režija: Frank Prinzi, Jean de Segonzac, Steve Shill, Darnell Martin, Norberto Barba, Constantine Makris, Michael Smith, Alex Zakrzewski, Alex Chapple, Tom DiCillo, Ken Girotti, John David Coles, Christopher Swartout, Gloria Muzio, David Platt, Don Scardino, Bill Norton, Rick Wallace, Kevin Bray, Jonathan Herron, Michael Fields, Juan José Campanella, Joyce Chopra, Marisol Torres, Christine Moore, Jim McKay, Jesús Salvador Treviño, Christopher Zalla, David Manson, Adam Bernstein, Jan Egleson, Edwin Sherin, Kevin Dowling, Andre Belgrader, Dean White, Betty Kaplan, Peter Werner, Bill D'Elia, Arthur W. Forney, James Hayman, Omar Madha, Yon Motskin
Igrajo
Kathryn Erbe
Vincent D'Onofrio
Jamey Sheridan
Courtney B. Vance
Leslie Hendrix
In še: Eric Bogosian, Chris Noth, Jeff Goldblum, Julianne Nicholson, Saffron Burrows
Prikaži več
Serija ponuja vpogled v um zločinca in spremlja psihološke taktike, ki jih raziskovalci uporabijo, da bi lažje prišli do zločinca.

Dr. Molly Sims je mlada, ambiciozna veterinarka, ki skrbi za konje, s katerimi tekmujejo na elitnih tekmovanjih v preskakovanju ovir. Po svečani večerji, tik pred pomembnim tekmovanjem, pa Molly najdejo mrtvo v konjušnici. Je vedela kaj, česar ne bi smela?

Goren in Eamesova odkrijeta, da konje uporabljajo za tihotapljenje drog. V ozadju pa se skriva še ena umazana spletka, ki jo je napletel nekdo, ki bi rad obogatel z izsiljevanjem.

Na sporedu:
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane