Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Božična peka piškotov

A Cookie Cutter Christmas

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox Movies
Sreda, 11. 12. 2019
09:15 - 10:50
 
Film • Romantična komedija
95 min
Kanada, 2014
6 /10
Brez ocene
Režija: Christie Will
Igrajo
Erin Krakow
David Haydn-Jones
Alan Thicke
Genea Charpentier
Miranda Frigon
In še: Laura Soltis, Jill Morrison, Emily Delahunty, Jaeda Lily Miller, Gracyn Shinyei
Učiteljici v šoli svojo tekmovalnost poneseta na povsem novo raven, ko se trudita zmagati na prazničnem tekmovanju v peki.

Christie Reynolds (Erin Krakow) in Penny Miller (Miranda Frigon) sta veliki tekmeci že vse od osnovne šole, ko sta se hudo sprli zaradi nastopa na prireditvi ob božiču, njuno rivalstvo pa se nadaljuje tudi sedaj, ko sta že odrasli in zaposleni kot učiteljici na isti šoli. Ob bližajočih se božičnih praznikih na šoli priredijo tekmovanje v peki za učitelje. Med Christie in Penny se znova vname boj za glavno nagrado – brezplačen razredni izlet.

Ker se Christie v kuhinji ne znajde najbolje, ji na pomoč priskoči njena mati Bev, a žal ne najbolj uspešno. Christie že skoraj vrže puško v koruzo, ko spozna čednega in prijaznega Jamesa, samskega očeta njene učenke Lily, ki je kot nalašč odličen kuhar.

Odnos med Christie in Jamesom se počasi poglablja, Christie s pomočjo njegovih nasvetov ustvari prave pekovske mojstrovine, omehča pa se tudi njena tekmovalnost, a le do zadnjega pekovskega izziva. Bo Christie uspelo osvojiti nagrado in premagati Penny?

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane